Persbericht: ESG-adviesbureau Empact opent vestiging in Duitsland

Haarlem – Keulen, 5 juli 2022. ESG-adviesbureau Empact breidt uit naar de Duitse markt. Vanuit een nieuwe locatie in Keulen worden Duitse klanten geadviseerd op het gebied van duurzaamheid, ESG, MVO en RBC.

Martin de Jong, oprichter van Empact: “Het is een logische volgende stap in de ontwikkeling van Empact om aan de behoefte van onze klanten te voldoen. We verwachten dat we hierdoor ook in Duitsland verder kunnen groeien en zo positioneren wij ons beter op de Europese markt. Daarnaast kunnen wij door deze stap onze Nederlandse klanten die actief zijn op de Duitse markt (en vise versa) nog meer maatwerk bieden”.

Empact is actief in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en werkt voornamelijk voor overheden en middelgrote bedrijven met een Nederlands hoofdkantoor. De nieuwe Empact vestiging in Duitsland wordt geleid door Teresa Brose, die al enige tijd verbonden is aan Empact. Empact is een boutique adviesbureau en adviseert zowel particuliere bedrijven als overheidsinstanties over alle aspecten van ESG-transformatie (environment, social, governance). Wij stellen onze klanten in staat om een positieve impact te maken op mens en planeet.

Deel dit artikel

Recente nieuwsberichten

Onze klanten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang onze updates. Geen zorgen voor de hoeveelheid, dit wordt beperkt tot 4 keer per jaar.