Master Thesis onderzoek opening bij Empact Impact consultants, op het gebied van duurzaamheid en verandermanagement

Wanneer je bijna klaar bent met je MSc. Economie, Bedrijfskunde of een gerelateerde studie en je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van Duurzaamheid, ESG en MVO, dan kan dit interessant voor je zijn. Empact zoekt een afstudeerder met hart en ziel voor de samenleving.

We zien dat de waarom- en wat-vragen over duurzaamheid binnen organisaties, beantwoord worden. Maar de hoe-vraag is de grootste en moeilijkste. Bestaande organisaties zijn in transitie naar een duurzaam en meer impact gedreven bedrijfsvoering en -positionering. Zij veranderen en de mensen binnen die organisaties moeten ook veranderen. Echt duurzame verandering als vast onderdeel van ieders dagelijks werk, wordt de uitdaging voor het komende decennium. We verwachten een sterke behoefte aan kennis en begrip van de veranderdimensies. Daarom ontwikkelen we hiervoor onze eigen tools en ideeën. Nu hebben we een vacature voor een masterstudent op het gebied van:

Duurzaamheid en verandermanagement

Ons idee over het onderzoek dat je kunt doen, is niet in steen gebeiteld en grotendeels aan jezelf. Je kunt verandermanagement inzichten zoals Burke-Litwin, de Kotter’s 8-stappen verandering of het ADKAR verandermanagementmodel gebruiken en ze gebruiken in de duurzaamheidscontext. Je kunt ook individuele veranderingstheorieën gebruiken, zoals de Kubler-Ross Change Curve of het Goldsmit Wheel of Change, om je te helpen de drijvende krachten achter duurzame verandering te identificeren. Deze theorieën lijken heel wetenschappelijk, maar bij Empact gaat het om het tot leven brengen van wetenschap in de dagelijkse adviespraktijk. Het ontwikkelen van een nieuwe theorie is dus niet ons doel, maar het toepassen van bestaande theorieën in de context van duurzaamheid en MVO wel. We helpen je de juiste onderzoeksvraag te vinden en begeleiden je op je pad.

Jouw profiel

•Masterstudent

• Economie, bedrijfskunde of een andere studie die aansluit bij de onderwerpen

• Bewust van mens en planeet

• Slim en de ambitie om impact te maken

• Vloeiend in Nederlands en Engels omdat je voor de Nederlandse markt gaat werken maar wel op een internationaal onderwerp

• Zelfstarter

• Startdatum in overleg

Jouw gids

Martin de Jong, oprichter van Empact begeleid je waar nodig. Martin is zeer ervaren in het onderzoeksonderwerp (kennis) en hoe belangrijk verandermanagement en respectieve vaardigheden zijn. Daarnaast heeft Martin al meer dan 15 masterstudenten geholpen om te groeien, te leren en hun scriptie af te leveren. Martin is ook parttime docent aan de UvA, FEB.

Over Empact

Empact Consultany is een boutique managementadviesbureau gevestigd in Haarlem (Nederland) en Keulen (Duitsland). We doen zaken om onze klanten in staat te stellen hun ambities op het gebied van ESG, MVO, MVO en duurzaamheid met succes waar te maken. We houden hun bedrijf in gedachten en begeleiden hen tegelijkertijd op hun individuele reis om een positieve impact te maken op de planeet en de mensen. Empact: Engaging with impact.

Geïnteresseerd?

Bel Martin op 06-45770809 of stuur je CV en motivatiebrief naar martin.dejong@empact.nu.

Deel dit artikel

Recente nieuwsberichten

Onze klanten

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang onze updates. Geen zorgen voor de hoeveelheid, dit wordt beperkt tot 4 keer per jaar.